Megjelentek a faliképeink és nem átlagosak

Hivatalosan is debütáltak a faliképeink április 15.-én, amelyekre igazán büszkén tekintünk, mert több, mint fél év töretlen munkánk van benne.

Jelenleg 7 különböző kivitelben érhetők el, amelyeket úgy alkottunk meg, hogy a leendő vásárlóink játszi könnyedséggel tudják igényeik szerint őket módosítani.

Nem szeretnénk túlozni, de jelenleg Magyarországon ez az első szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy online bárki megtervezhesse a saját faliképét.

De hogyan is néz ki ez pontosan?

Jelenlegi példában egy Shape Under Stars képet fogok megtervezni.

Amikor a termék oldalára érkezünk, megtalálhatunk egy "Megtervezem a sajátomat" gomb, amelyre ha rányomunk, a konfigurátorba irányít át minket.

Ezután következik a móka fő része. Itt sorról-sorra végigjárhatjuk a képünk összes elemét. Mobil telefonon 'step-bye-step' (lépésről-lépésre) módon tudjuk összeállítani. 

Ha végeztünk, már csak hozzá kell adni a kosárhoz a terméket. A lenti gomb lenyomásával automatikusan a kosárhoz ugrunk. Itt érdemes megemlíteni, hogy van lehetőség a végleges képünket nagyobb felbontásban is megtekinteni (vízjellel ellátva).

 

A rendelés leadását követően már csak hátra kell dőlni a fotelben és néhány napot várni. A rendelés beérkezését követően azonnal nekilátnak a kollégáink. A faliképeket előzetes ellenőrzésnek vetjük elébe, hogy elkerüljük a kellemetlenséget (pl. lemaradt ékezetek, minimális elírások).