Milyen fiatalos ajándékkal lepd meg párodat 2022-ben?

Minden évben nehéz döntés, hogy mégis milyen ajándékot vegyünk párunknak, amely megfelel minden szempontnak. Legyen hasznos, személyre szóló, romantikus stb. Ezt órákig tudnánk sorolni. 

Igyekeztünk most összeszedni néhány kiemelkedően jó meglepetést, amelyet bátran tudunk ajánlani nektek.

1. Budai Vár

A Budai Vár városképünk emblematikus építészeti remekműve, amely a Szent György téren található. A történelem során számos átalakításon esett át. Szuper délutáni program, pazar kilátással a városra. Este is van élet, a kivilágítása ámulatba ejtő. A vár aljában van lehetőség egy-két koktélra is beülni.

2. Sétarepülés

 Ha meguntátok a mozit vagy az éttermeket, akkor eljött az idő egy különlegességhez. A program hosszúsága 20-40 perc, viszont garantáltan egyedi-randi élményben lesz részetek. Ha 110%-ra szeretnéd emelni a romantikát, keress olyan céget, amely naplementében is vállalja a repülést. Hidd el, megéri.

3. Minigolf

Nem is gondolnád, hogy milyen hangulatos. Már több helyen is van, de a legnépszerűbb Budapest szívében található. Művészek által kidekorált és foszforeszkáló pályák vannak, amiken nagyjából 1-2 óra alatt végig tudtok haladni. Természetesen van lehetőség koktélt, rágcsálni valókat is venni a bárpultnál.

4. Macaron

 Klasszikus francia édesség, amely egyre jobban terjed Magyarországon is. Számos változatban, ízben kapható. Üljetek be egy autentikus helyre és próbáljátok ki az összes ízt.

5. Egyedi falikép

 Nem szabad elfelejteni a faliképeinket sem. Manapság az emlék megőrzése digitálisan formátumban történik, amelynek nincsen semmilyen tapintása. A faliképeinkkel megörökítheted a múltad legfontosabb eseményeit, emellett gyönyörű dekorációjává válhat nappalidnak, hálószobádnak is. Tervezd meg online itt és lepd meg vele párodat. Számos grafika közül válogathatsz.